Упутство за куповину претплате

За приступ свим лекцијама и тестовима на сату Учимо Српски .rs, неопходно је да за свој налог имате активну претплату. Уколико први пут купујете претплату, у току процеса куповине креираћете и налог за сајт.

Полазно место је опција „Претплати се“ која се налази у горњем десном делу сајта. Изаберите ову опцију за наставак.

Упутство ће се наставити са сликама са рачунара, а сви кораци су исти и када купујете претплату са телефона или таблета. Следећи корак је одабир типа претплате.

Цена месечне претплате је 1.400 динара. По цени коју би платили за само једна час са приватним наставником, Ваше дете ће добити месец дана приступа свему што му је потребно из градива српског језика за све разреде.

Месечна претплата важи до истог датума следећег месеца и након тога немате обавезу да је обновите, већ то радите онда када је вашем детету потребна помоћ.

Поред месечне можете купити и годишњу претплату која ће бити активна до истог датума следеће године, плаћа се одједном, али је њена цена по месецу најповољнија. У понуди је и претплата за три и шест месеци.

Претплату бирате кликом на зелено дугме "ПРЕТПЛАТИ СЕ" испод ње, након чега долазите на стану на којој уносите ваше податке и креирате налог за сајт.

Уколико сте раније имали претплату или већ имате налог на сајту, овде се пријављујете и сви ваши подаци се аутоматски учитавају.

Ако први пут купујете претплату неопходно је да унесете своје податке. Унесите адресу електронске поште која је валидна и коју можете проверити.

Долазимо до дела када коначно креирамо налог за сајт. Корисничко име и лозинка су параметри са којима се касније пријављујете на сајт.

Корисничко име је једини податак који касније не можете променити. Када уносите лозинку испод вам мора писати "Средње" или "Јако" јер вас сајт неће пустити да наставите ако је ваша лозинка "Слаба".

Плаћање можете извршити на два начина: Први начин је Уплатница што подразумева плаћање у пошти, банци, мењачници или од куће преко рачунара или мобилне апликације. Други начин је плаћање картицом и ово је једина опција за оне који нису из Србије.

Плаћање уплатницом

Изаберите опцију "Уплатница", прихватите услове сајта и кликните на дугме "Купи претплату". Након пар секунди на екрану ће се појавити слика уплатнице са инструкцијама за попуњавање. Податке са уплатнице можете преписати или преузети целу уплатницу у виду слике. Инструкције за плаћање биће вам послате и на маил који сте уписали.

ВАЖНО! Позив на број је јединствен за сваког корисника и једино преко њега се уплата може повезати са налогом на сајту.

На основу инструкција потребно је попунити папирну уплатницу и извршити плаћање у пошти, мењачници или банци. Уколико плаћате он-лине податке са приказане уплатнице можете копирати у апликацију ваше банке и тако смањити време потребно за плаћање и могућност грешке при прекуцавању.

Након плаћања потребно је да и банка региструје вашу уплату, након чега се претплата активира, а ви добијате приступ свим задацима на сајту. Овим је процес куповине завршен.

Треба да знате да уколико уплату извршите у петак поподне или током викенда, банка ће уплату регистровати тек у понедељак. Када вам је битно да се претплата активира што пре, оверену уплатницу можете сликати и послати на маил podrska@ucimosrpski.rs или viber број +381 63 525 297. Претплата ће бити активирана чим неко види поруку.

Плаћање платном картицом

Код начина плаћања изаберите „Платна картица“, прихватите услове сајта и кликните на "Купи претплату".

Напуштате сајт и долазите на старницу фирме„Chip Card d.o.o.“ која врши наплату са платних картица за Учимо Српски .rs. Ово је страница за безбедна плаћање и подаци са ваше картице су заштићени.

Унесите број картице (без размака), датум истека картице и CVC2 код (троцифрени број са полеђине карице) па кликните на дугме "Плати". Последњи корак је верификација плаћања коју може захтевати ваша банка која је издала картицу. Овај корак се може разликовати код различитих банака. Код "Banka Intesa" верификација изгледа овако:

Бирате "Verifikacioni kod putem teksrualne poruke"и банка вам на телефон шаље привремени код који је потребно да унесете.

Након уноса привременог кода банке кликните на дугме "Potvrdi". Добићете потврду да је аутентификација успела.

Кликните на дугме наставак које ће вас вратити на сајт и приказати вам све детаље трансакције. Након овога имате моменталан приступ свим лекцијама и тестовима на сајту.

Провери своју претплату!

Не дозволи да ти претплата истекне када ти је најпотребнија, баш пред тест или пред одговарање.
Реагуј на време!
ПРОВЕРИ
Учимо Српски .rs
Булевар цара Лазара 53, Нови Сад
+381 63 525 297      podrska@ucimosrpski.rs
ucimosrpski.rs
Вишња Бубањ Вучић ПР Едукативни центар Нови Сад
Делатност: Остало образовање
Шифра делатности: 8559
Матични број: 67336623
ПИБ: 114117568